Zoeken naar 2e hands winkel nijmegen

 
2e hands winkel nijmegen
Kringloopwinkels in Nijmegen.
Nijmegen heeft 12 kringloopwinkels. Een overzicht van alle winkels die tweedehands spullen verkopen vind je hieronder. Alle kringloopwinkels in Nijmegen kun je ook bekijken op de kaart. Voor het adres, telefoonnummer en openingstijden, druk op de naam van de winkel.
2e hands winkel
Stichting Overal Kringloopwinkel en fondsorganisatie.
Welkom bij Stichting Overal. De oudste ideële kringloopwinkel van Nijmegen en wijde omgeving. Stichting Overal bestaat sinds 1975, met als belangrijkste doelen.: Stimuleren van hergebruik, door de verkoop van tweedehands goederen in onze winkel. Ondersteuning van kleinschalige mens en milieuvriendelijke projecten, overal ter wereld, met de opbrengsten van de winkelverkoop. Voor onze contactgegevens: klik hier. Onze ANBI gegevens vindt u hier. Op 2e pinksterdag, maandag 21 mei 2018 zijn wij GESLOTEN!
huis verkopen nijmegen
Kringloopwinkel Nijmegen Terre des Hommes.
De waardevolste winkel in uw omgeving! Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Nijmegen? In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Nijmegen kunt u dames, heren en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.
2dehands
Home Maro Kringloopwinkel en Ontruimingen in Nijmegen.
Wilt u zich geen zorgen hoeven maken om een verhuizing, ontruiming of de verkoop van inboedel? Vertrouw de klus dan toe aan Maro Kringloopwinkel en Ontruimingen in Nijmegen. Neem contact op. Maro Kringloopwinkel en Ontruimingen. 6533 SL Nijmegen. Zondag 1200: 1700.: iedere 2e zondag vd maand.
2de hands studieboeken
Habbekrats Nijmegen.
Dit pand ligt in het centrum van Nijmegen en is dus voor iedereen makkelijk bereikbaar. Het assortiment is de afgelopen tijd uitgebreid met een grote keuze aan fietsen in verschillende prijsklassen. Ook verkopen wij sinds kort nieuwe spullen zoals sieraden, religieuze artikelen en meubelen. Sinds kort hebben wij contacten met fabrikanten voor het overnemen van restpartijen. Vandaar dat er regelmatig nieuwe en interessant geprijsde artikelen de winkel binnenkomen!
2dehands
Basta Nijmegen.
Op een steenworp afstand van de Stevenskerk vind je Basta, de enige niet commerciële kringloopwinkel in het centrum van Nijmegen. In onze mooie winkel vind je praktische gebruiksvoorwerpen, kleding, boeken maar ook veel mooie spulletjes. De opbrengsten van alle artikelen gaan naar goede doelen in binnen en buitenland.
2dehands
Nijmegen Het Goed.
Helaas hebben we geen textielcontainers, maar je kunt je textiel inleveren bij ons in de winkel aan de industrieweg. Waar vind je onze textielcontainers. In Nijmegen hebben geen textielcontainers. Wel hebben we twee afleverpunten op de milieustraten van de DAR waar je je gebruikte spullen kunt langsbrengen.
2e hands boeken
Dit zijn de 10 tofste vintage en tweedehands kledingwinkels in Nijmegen Daily Nonsense.
Fabrics More is dé grootste vintage winkel van Nijmegen met maar liefst 400 vierkante meter wow! Ze blazen nieuw leven in invloedrijke kledingstukken uit de jaren 60 tot 90. Van iconische Amerikaanse jeans merken als Levis, Wrangler en Lee tot elegante Italiaanse kledingstukken.
huis verkopen nijmegen
Kringloopwinkel Kleren Goed, d winkel voor de meest uiteenlopende gebruiksartikelen, kleding en curiosa.

Contacteer ons