Op zoek naar huisraad?

 
huisraad
Huisraad Wikipedia.
Huisraad is de inboedel van in het bijzonder een woning. Huisraad bestaat uit alle niet-eetbare roerende voorwerpen in het huishouden, die bestemd zijn voor gebruik door de personen in dat huishouden. Hieronder vallen kookgerei potten, pannen, elektrische apparaten, meubilair en dergelijke.
kosten sloten vervangen huis
Nederlandse synoniemen van huisraad, ander woord voor huisraad.
Synoniemen van huisraad. Puzzelomschrijvingen van huisraad in het puzzelwoordenboek.: Aanbeveling van de makelaar crypt. Woningadvies voor meubilair crypt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
huis kopen alkmaar
Vind huisraad in Huis en Inrichting op Marktplaats.nl.
Huisraad rommelmarkt spullen. Overtollig huisraad rommelmarkt spullen. Wasmachine samsung tv woonkamer samsung tv slaapkmr samsung bed boxspring bankstel 4p tapeit gordijnen kasten kleding 2x tafel stoelen 3x borden pannen kopie en fax en computer kast de conditie is zgan 1.5J oud met bonnen. Diverse huisraad gratis.
ratten bestrijden in huis
huisraad WikiWoordenboek.
huisraad o en v / m. de voorwerpen die horen tot de inrichting van een kamer, zoals een bank, stoel, tafel, kast, bed et cetera. Toen hij thuiskwam stond zijn huisraad op straat. Mijn complete huisraad had ik in verhuisdozen gepropt.
huis kopen westland
Huisraad 4 definities Encyclo.
de/het huisraad zelfst.naamw.Uitspraak: hysrat alle spullen in huis Voorbeelden: je huisraad vernieuwen, iemand met huisraad en al op straat zetten'Synoniem: inboedel copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: huisraad ko. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/huisraad.: Huisraad is de inboedel van in het bijzonder een woning.
huis kopen in
Synoniemen van huisraad; ander woord voor huisraad synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: ameublement, huisraad, meubelen, meublement huishouden zn.: huisraad inventaris zn.: woordverbanden van huisraad grafisch weergegeven. in het Handwoordenboek van Nederlandsche Synoniemen 1908.: in hedendaagse spelling.: huisraad, meubelen, inboedel. Huisraad meubelen inboedel. De benoodigheden voor eene huishouding.
huis kopen in
Puzzelwoordenboek huisraad.
Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Voetbal, België of Aarde. Ook in de database. Huisraad genoeg crypt. Huisraad is er genoeg crypt. Huisraad van de massa crypt. soort eik 6.
alkmaar
HUISRAAD WNT Woordenboek der Nederlandsche Taal.
Een stuk huisraad, een meubelstuk enz. Een stuk huisraad, tienmaal meer waart dan die uitgaven belopen, WOLFF en DEKEN, Burg. Een goet wijf is een goet stuck huysraets, CATS 1, 515 b 1632. Zoo net als molletjes huisraad, in t geheel niet net; slordig; vuil.
huis ontruimen in ruil voor inboedel
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: huisraad. h ui sraad het; o 1 meubels. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
kosten sloten vervangen huis

Contacteer ons