Resultaten voor tweedehands kleding venlo

 
tweedehands kleding venlo
Tweedehands kleding Venlo en Blerick Kringloopwinkel Sans Fin.
Tweedehands kleding venlo! Ben je opzoek naar tweedehands kleding in Venlo of Blerick? Kringloopwinkel Sans Fin is een van de winkels in tweedehands kleding in Venlo-Blerick met een gedegen tweedehands kleding afdeling. Onze tweedehands kleding hangt netjes gesorteerd in echte winkelrekken.
tweedehands
Ondernemer in het zonnetje; Kledingwinkel Fleurig Venlo.
Fleurig is al drie jaar, de gezellige tweedehandskleding winkel, in Venlo. Fleurig is een tweedehands kledingwinkel waar klanten ook zelf kleding en speelgoed kunnen inbrengen. Team Fleurig bestaat uit Anouk Peulen en Lonneke Thijssen. Zij zijn twee gezellige dames die van aanpakken houden.
tweedehands verkopen
Informatie Stichting Algemene Hulpdienst Venlo Kledingbank Venlo.
Ook Venlo heeft een kledingbank met een eigen onderkomen. De kledingbank is een onderdeel van de Stichting Algemene Hulpdienst Venlo met als doel het gratis verstrekken van goede herbruikbare kleding en schoeisel aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit tijdelijk niet meer kunnen betalen.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Home.
Tweedehands winkels en outlets zijn er genoeg. Echter voor tweedehands exclusieve kleding slaagt u bij één van onze vestigingen, zowel voor koop als verkoop. Kom eens langs in één van onze winkels en laat u verrassen! Wij kiezen bewust NIET voor een webshop, omdat wij van mening zijn, dat je kleding direct moet passen en moet voelen. SUMMERSALE IS GOING ON! Fashion stores Maastricht Wyck Maastricht Centrum Venlo.
Kledingcontainers Gemeente Venlo.
Invest in Venlo. Over de gemeente. Organisatie en bestuur. Afgedankte kleding kunt u kwijt in de kledingcontainers op diverse plekken in de gemeente. Kleding die nog bruikbaar is, kunt u ook inleveren bij kringloopwinkels of charitatieve instellingen. Verder wordt gebruikt textiel 4 x per jaar huis aan huis opgehaald voor het goede doel.
Secondhand4All Venlo, Tweedehands kleding winkel in Venlo.
School's' Out vrijdag 06 juli. Secondhand4All is een concept fashion store waarbij tweedehands kleding in het hogere segment aangeboden wordt. Het concept werkt tweeledig. Enerzijds hebt u een dure outfit in de kast hangen, die u nagenoeg niet meer draagt.
Tweedehands winkel in Sevenum en Venlo tweedehands-info.nl.
Tweedehands winkel zoeken. Alle Tweedehands winkels In de regio.: Kaart weergeven Tweedehands winkel in Sevenum en Venlo. Karoesell Kringloop Eindhoven. Bent u op zoek naar leuke tweedehands artikelen? Meubels, Boeken, Kleding, Elektra: bij ons kunt u dit allemaal vinden tegen zeer schappelijke prijzen en met uw aankoop.
Tweedehandskleding winkels 2e hands kleding, de meest complete lijst met alle gevestigde tweedehands kledingwinkels, 2e hands kledingwinkels, 2ehands kledingwinkels, 2e hands kledingwinkels, met per t
Tante Stien is de winkel in tweedehands en nieuwe kinder en zwangerschapskleding en speelgoed, gelegen in de winkelstraat van Blerick gemeente Venlo. 6031 CE Nederweert. Openingstijden: Maandag: gesloten Dinsdag t/m vrijdag 1000-1700: uur Zaterdag 1000-1600: uur Een sfeervolle winkel in het centrum van Nederwe. 6039 AH Stramproy/Weert. Tel: 06 14 04 81 98. Dameskleding modeaccessoires Geef uw kleding een tweede leven!
Lollipopkids Kleding Untitled Kleding en Document. en Speelgoedbeurs. Speelgoedbeurs.
VOORJAARSBEURS 2018. Zondag 15 april 2018. van 1100: tot 1300.: LOCATIE. Vraag antwoord. Sponsors. Contact. Webmail. VOORJAARSBEURS 2018. Zondag 15 april 2018. van 1100: tot 1300.: LOCATIE. Activiteitencentrum Zalzershaof. Sponsors. Contact. Webmail. VOORJAARSBEURS 2018. Zondag 15 april 2018. van 1100: tot 1300.: LOCATIE. Activiteitencentrum Zalzershaof. Zalzerskampweg 64. Webmail.
Fashion Fever: tweedehands kinderkleding kopen en verkopen Mama in Limburg.
Je kunt ook kopen via Kleertjesdoos; je bent verzekerd van een mooi, tweedehands kledingstuk. Suus2ehandskleertjes: verkoopt online hippe merk kleding in maat 50 t/m 140 voor een klein prijsje. Alle kleding is met zorg geselecteerd en zo goed als nieuw.
Kringloopwinkels in Venlo.
Venlo heeft 5 kringloopwinkels. Een overzicht van alle winkels die tweedehands spullen verkopen vind je hieronder. Alle kringloopwinkels in Venlo kun je ook bekijken op de kaart. Voor het adres, telefoonnummer en openingstijden, druk op de naam van de winkel.

Contacteer ons