Op zoek naar waa venlo?

 
waa venlo
WAA groep.
Een eigen industriecomplex in Venlo, logistieke hotspot van Nederland, waar productie, assemblage en inpakwerkzaamheden plaatsvinden. Diverse succesvolle samenwerkingen met bedrijven binnen en buiten de regio. En een eigen kwekerij en kringloopwinkel. Dat is in een notendop WAA groep: een bedrijf van en voor de regio. WAA groep brengt mensen naar de arbeidsmarkt.
gay sex date
Over ons WAA groep.
Voor consumenten heeft WAA groep een kringloopbedrijf: t Pakhoès. WAA groep NV voert in opdracht van gemeente Beesel, Bergen en Venlo samen het Werkvoorzieningschap Aanvullende Arbeid Venlo en omstreken de Wet Sociale Werkvoorziening WSW uit. Het Werkvoorzieningschap staat geregistreerd als algemeen nut beogende instelling ANBI.
aanbieding wasmachine
WAA groep Home Facebook.
Wethouder Hanno Lamers tekende vrijdag 10 maart, samen met vertegenwoordigers van kringloopbedrijf Het Goed en WAA Groep, de officiële overeenkomst. November 2, 2015. Festivaltip van WAA groep: As Equals. Aanstaande zaterdag 7 november en zondag 8 november organiseert filmtheater De Nieuwe Scene Venlo samen met Antidiscriminatievoorziening Limburg een filmfestival rondom discriminatie op de arbeidsmarkt.
horloge bandjes
WAA Groep N.V. in Venlo Sociale werkvoorziening Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
WAA Groep N.V. WAA Groep N.V. Edisonstraat 8 5928PG Venlo. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.
dymo labelwriter
Waar moet het heen met de WAA?: SP Venlo.
28-03-2013, SP-Venlo: Nieuwe wet is zwaard boven WAA. Dossier: Bestuur, Beleid en Inspraak. Dossier: Midden en Kleinbedrijf MKB. Dossier: Sociale voorzieningen, zorg, welzijn en leefbaarheid. Dossier: Volkshuisvesting, wonen en gebouwen. U bent hier. Volg ons op Facebook. De VS, een kwart eeuw later maandag 28 mei 2018. Fractieoverleg maandag 28 mei 2018. Bestuursoverleg dinsdag 5 juni 2018. Fractieoverleg maandag 11 juni 2018. Hulpdienst SP Venlo.
WAA detacheert medewerkers naar gemeente Venlo.
Goed voorbeeld doet goed volgen, dat is hier mijn credo. Ook WAA Groep-directeur Jeroen Walraven is blij met deze ontwikkeling: Het detacheren van deze 40 medewerkers naar de gemeente Venlo is weer een mooie stap voor WAA om het sociaal duurzaam detacheringsbedrijf te worden voor Venlo e.o.
Contact WAA groep.
Kamer van koophandel. KVK Venlo 12049923. Bent u geïnteresseerd in een van de diensten van WAA groep of wilt u vrijblijvend kennismaken met onze organisatie en onze diensten? Neem dan contact op met afdeling verkoop of vul het contactformulier in.
Meer dan 20 meldingen van misstanden bij WAA Venlo 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Foto: Google Streetview. Bij het meldpunt van de sociale werkplaats van de WAA Groep in Venlo hebben 23 werknemers geklaagd over bedreigingen, pesterijen en discriminatie. Vier van die mensen vertegenwoordigen een groep van 45 werknemers. Het meldpunt werd opgezet na een brief van een klokkenluider binnen het WAA.
WAA groep Startpagina Facebook.
Wethouder Hanno Lamers tekende vrijdag 10 maart, samen met vertegenwoordigers van kringloopbedrijf Het Goed en WAA Groep, de officiële overeenkomst. 2 november 2015. Festivaltip van WAA groep: As Equals. Aanstaande zaterdag 7 november en zondag 8 november organiseert filmtheater De Nieuwe Scene Venlo samen met Antidiscriminatievoorziening Limburg een filmfestival rondom discriminatie op de arbeidsmarkt.

Contacteer ons