Zoeken naar kringloopwinkel fietsen

 
kringloopwinkel fietsen
Fietsenwinkel.
Aan de Willem Barentszstraat in Leiden hebben wij een uitgebreide fietsenwinkel. Hier staan tientallen opgeknapte en gerepareerde fietsen te koop voor zeer gereduceerde en eerlijke prijzen. Ook verkopen wij daar losse fietsonderdelen en alles wat met fietsen te maken heeft.
batavus elektrische fiets
Home.
Goede doelen 2016. WELKOM OP DE WEBSITE VAN KRINGLOOPWINKEL VRAAG AANBOD IN WIJCHEN. WINKEL PLANNING WINKEL MEUBELS BEDDEN, FIETSEN. KRUISBERGSEWEG 60 KAMERLINGH ONNESSTRAAT 8. 6601 DD WIJCHEN 6603 AZ WIJCHEN. DINSDAG TOT EN MET ZATERDAG DINSDAG TOT EN MET ZATERDAG.
markies catering
2e hands fietsen bij het kringloopcentrum? Zijn die opgeknapt? Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden. Facebook. Instagram. RSS. YouTube.
Voordat ze in de winkel staan, worden onze fietsen in Amersfoort nagekeken en op de belangrijkste onderdelen gecontroleerd en zo nodig basaal opgeknapt in de Fietswerkplaats, een werkplek voor mensen met een beperking. Hoe dat daar in zijn werk gaat kunt u volgen in de persoonlijke blog van Ton Beckers!
kringloopwinkel purmerend
Kringloopwinkel Fiets Weimarstraat 364.
Tegenwoordig geen fietsenzaak meer, maar een veredelde kringloopwinkel waarin ook het Buurthuis van de Toekomst gevestigd is. De spullen die hier te koop aan worden geboden zijn over het algemeen van een betere kwaliteit dan bij de meeste kringloopwinkels, de prijs ligt dan ook wat hoger. De winkel heeft ook een buurtfunctie, eenieder kan een bakje koffie of thee komen drinken of een praatje komen maken. Tevens wordt de samenwerking gezocht met andere sociale initiatieven in de wijk. Ook worden verschillende ruimten in het pand tegen een zacht prijsje ter verhuur aangeboden. Producten: 3 Service: 2 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3. 8 februari 2017 2324.: Had mn fiets daar gebracht voor nieuwe ketting en voor nieuwe binnenband. Opgehaald, kom ik thuis geen nieuwe binnenband. Wel voor betaald. Weer terug, kreeg personeel de schuld. Weer opgehaald en in de auto gelegd. Kom ik thuis ga ik stukje fiets zit mn voorwiel gewoon los. Niet vast gedraaid. Viel er zo uit. Dus nooit meer naar de Weimarstraat. Producten: 5 Service: 4 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 4.7. Jayne van der Putten zegt. 20 januari 2017 2131.: Hier kun je terecht voor tweedehands fietsen en reparaties aan je eigen fiets.
kringloopwinkel leiden
Home Studentfiets.nl.
Wij verhuren fietsen aan particulieren, bedrijven, groepen, hotels, campings en evenementenbureaus. De huurfietsen worden geleverd op elke gewenste dag en tijdstip op lokatie in heel Oost Nederland. Goede en goedkope tweedehands fietsen voor studenten, scholieren, jongeren en alle andere mensen!
kringloop
Tweedehands fietsen kopen.
Kringwinkel of Kringloopwinkel? De Kringwinkel in cijfers. Kringwinkelcentra in Vlaanderen. Samenwerken met ons. FR / EN. Herbruikbare spullen geven Kringwinkel in jouw buurt. Meer over De Kringwinkel. Meer dan tweedehands. Tweedehands, goed voor het milieu. Goedkope spullen voor iedereen. Wie kringt, die wint. Onze tweedehands artikelen. Vintage en retro. Tweedehands LPs DVDs. Boek een rondleiding. Onze tweedehands artikelen. Ben je op zoek naar één of meerdere tweedehands fietsen of heb je zelf een fiets die je niet meer gebruikt?
Meerwinkel De kringloopwinkel van Hoofddorp en omgeving.
Meerwinkel is een modern en goed georganiseerd kringloopwarenhuis. Wij bieden kansen voor mensen die moeilijk een baan vinden en stimuleren hergebruik van goederen. Kringloop Meerwinkel nu ook online. Fietsenklusteam Meerwinkel knapt 7.500ste fiets op. Vrijwilligers Meerwinkel doneren geupcyclede fietsen aan WijkLeerbedrijf Zwanenburg.
RataPlan Fiets Amsterdam Groeno tweewielers.
Vind uw kringloopwinkel. Berkel en Rodenrijs. Capelle aan den IJssel. Fiets verhuur/bike rental. Zoek op deze website Zoek. Je bent hier: Home / Over Stichting RataPlan Fiets / Groeno Amsterdam. RataPlan Fiets, beter bekend als Groeno Tweewielers, is de fietsspecialist in Amsterdam West! Al decennia is de fietsenwinkel Groeno gevestigd aan de 2e Hugo de Grootstraat te Amsterdam en sinds 2014 onder de vlag van Stichting RataPlan. Er is een ruime keuze betaalbare gebruikte fietsen die vooraf zijn gecontroleerd door ervaren monteurs.
fietsen Kringloopwinkel de Flinstones.
al onze fietsen worden gekontroleerd bij de RDW. wij hebben ook gebruikte fietsen. we knappen ze op voor verkoop. mooi frame van cabon. 2 takt moter, 50 km per uur. leuk voor een fotograaf. bij interesse vraag er naar in de winkel. Kringloopwinkel de Flinstones.
Fietsen.
OPHAALSERVICE 085 016 06 86. Toggle navigation Fietsen. Kleding en textiel. Kleding en textiel. Bent u op zoek naar een tweedehands fiets? Koop dan een Restore kringloopfiets in onze winkel in Ede of winkel in Veenendaal. Hiermee maakt u een bewuste keuze op economisch, milieu èn sociaal vlak.
Bike Recycle Stichting Stunt.
Thuis Bike Recycle. In onze fietsenwerkplaats annex fietsenwinkel naast de Kringloopwinkel in Delft worden zwerffietsen en andere gebruikte fietsen gereviseerd en voor een vriendelijke prijs weer verkocht. Deze buurtwinkel Bike Recycle is gevestigd aan de Rotterdamseweg 404 in Delft. Bij Bike Recycle werken deelnemers in re-integratietrajecten van Stunt.

Contacteer ons