Op zoek naar 2e hands winkel amsterdam?

 
2e hands winkel amsterdam
NSMBL ontdekt: de mooiste tweedehands en kringloopzaken van Amsterdam NSMBL.
Home Home Interior Home Interior Nieuws NSMBL ontdekt: de mooiste tweedehands en kringloopzaken van Amsterdam. NSMBL ontdekt: de mooiste tweedehands en kringloopzaken van Amsterdam. Yvet Van Der Naalt 3 mrt 2016 Home Interior. Wie op zoek is naar een goede deal moet vooral kringloopwinkel De Lokatie eens bezoeken. Hier is van alles te vinden van kleding tot en met keramisch servies, voor erg lage prijzen die veelal rond de euro liggen. Adres: Distelweg 85. Tijdens onze zoektocht naar nieuwe winkels ontdekten we de app The Vintage Detective; een handige en overzichtelijke app met een landkaart waar reviews van allerlei vintage winkels staan. Echt een aanrader! De winkel Popboy is van de maker van deze app.
2dehands
De Ruilhoek Tweedehands merk en designerkleding.
Zoek je mooie tweedehands designer en merkkleding? Vind je het leuk om op jacht te gaan naar dat ene bijzondere item voor een fractie van de originele prijs? De Ruilhoek heeft een groot aanbod aan tweedehands dames, heren en kinderkleding.
2dehands
Kringloopwinkel Amsterdam I Terre des Hommes.
De waardevolste winkel in uw omgeving! Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Amsterdam? In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Amsterdam kunt u dames, heren en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.
2dehands
Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam kringloopwinkelen op z'n' leukst.
Je bent hier: Home / RataPlan Kringloopwinkels / Kringloopwinkels RataPlan Amsterdam. Kringloopwinkels RataPlan Amsterdam. In Amsterdam heeft RataPlan maar liefst drie kringloopwinkels, namelijk.: Kringloopwinkel RataPlan Generatorstraat. Kringloopwinkel RataPlan Slingelandtstraat. Kringloopwinkel RataPlan Willem Roelofsstraat. 1704 RG Heerhugowaard. Voornaam E-mail Aanmelden Privacybeleid.
2dehands
De Lokatie: www.delokatie.org.
Oost 1e Oosterparkstraat 236. anbi bnk echt fb tw kb. Kringloop heeft de toekomst. Spannend winkelen, je weet nooit wat je tegenkomt! 20 jaar winkelen bij De Lokatie. 20 jaar na de oprichting introduceert kringloopbedrijf De Lokatie een nieuw winkelconcept.
2dehands
Kringloopwinkels in Amsterdam.
Amsterdam heeft 21 kringloopwinkels. Een overzicht van alle winkels die tweedehands spullen verkopen vind je hieronder. Alle kringloopwinkels in Amsterdam kun je ook bekijken op de kaart. Voor het adres, telefoonnummer en openingstijden, druk op de naam van de winkel.
2de hands kleding
BALLINNN.
De moeder gaat elk weekend naar Londen of Parijs om bijzondere stukken voor de winkel in te slaan, wat deze store weer extra exclusief maakt. Naast kleding heeft deze store ook een bijzonder collectie schoenen die wekelijks worden aangevuld. Bij Episode, gevestigd in de 9 Straatjes en op het Waterlooplein kun je mooie kwalitatieve tweedehands heren en dames kleding kopen. Episode is een van Europas bekendste vintage stores en bevindt zich naast Amsterdam in Utrecht, Kopenhagen, Brussel, London en Parijs.
Kringloopcentrum Zuidoost.
Je kunt een ophaalafspraak inplannen door ons te bellen, mailen of in de winkel aan de balie. Artikelen laten ophalen door de gemeente. Zijn uw spullen beschadigd, kapot, incompleet of niet meer bruikbaar? Dan kunt u uw spullen, ook zonnehemels en eiken meubelen, laten ophalen door de gemeente. Voor meer informatie hierover zie: www.amsterdam.nl/afval/grofvuil/ophalen. Wist je dat wij je ook van dienst kunnen zijn bij huisuitruimingen, verhuizingen en transport? En dat wij ook een ophaal en bezorgservice hebben? Lees hier meer over al onze diensten of neem contact met ons op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak. Kringloop Centrum Zuidoost. 1105 AT Amsterdam.

Contacteer ons